Hiába jóindulatú "Orbán Viktor kegyelmes úr"?

Gyurcsányéknak nem kell közkegyelem

A Demokratikus Koalíció (DK) továbbra sem kér abból a kormánypárti képviselők által előterjesztett javaslatából, amely az Országgyűlés épülete mellett tavaly december 23-án tartott tüntetésen eljárás alá vont személyeknek adna közkegyelmet.

2012.02.27 12:52MTI

Molnár Csaba országgyűlési képviselő, a parlamenti frakcióval nem rendelkező DK ügyvezető alelnöke hétfőn, az Országgyűlés épületében tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, nem kérnek "Orbán Viktor kegyelmes úr jóindulatából", mivel nem követtek el bűncselekményt.
   
Mint mondta, a DK parlamenti képviselői közül rajta kívül Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes és Kolber István ellen indult eljárás személyes szabadság megsértése miatt, ám ez szerinte nem állja meg a helyét, mivel ők egyetlen parlamentbe igyekvő képviselőt sem akadályoztak. Molnár Csaba úgy gondolja, ezt Orbán Viktor kormányfő is tudja, ezért most bajban van, és inkább inkább "megakasztja" a büntetőeljárást, mielőtt még bűncselekmény hiányában megszüntetnék azt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.