"A felelősséggel megélt szabadság szülhet rendet"

Hende: ne legyen félelem az életünkben

Senki nem dönthet rólunk helyettünk, mert csak a felelősséggel megélt szabadság szülhet rendet - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a kommunizmus áldozatainak emléknapján szombaton Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt rendezett megemlékezésen.

2012.02.25 17:38MTI

Hende Csaba hozzátette: csak a szabadság szülhet együttműködést, az emberi méltóság tiszteletét és jólétet. "Úgy akarjuk, hogy a jövőben ne legyen helye a félelemnek az életünkben" - hangsúlyozta.

Schmitt Pál köztársasági elnök a rendezvény után feleségével közösen meggyújtotta az emlékezés mécsesét a Terror Háza falánál.

Orbán Viktor miniszterelnök kora délután gyújtott mécsest a Hősök Falánál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.