Hazudott az MSZP szóvivője?

Budai vs. Török: újabb feljelentés

Újabb feljelentést tesz Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Török Zsolt ellen, mert álláspontja szerint az MSZP szóvivője hétvégi sajtótájékoztatóján valótlan kijelentéseket tett.

2012.02.21 14:11MTI

Török Zsolt szombaton arra kérte a kormánybiztost: a saját fizetése miatt is indítson vizsgálatot, mert az meghaladja a kétmillió forintos közszolgálati bérplafont. Hozzátette, a minisztereket és államtitkárokat leszámítva a fideszes Budai Gyula keresi a legtöbbet a kormánypárti képviselők közül, mivel közpénzekből származó jövedelme meghaladja a napi 74 ezer forintot.
   
Az elszámoltatási kormánybiztos közleményében tudatta: a Török Zsolt ellen korábban tett feljelentései alapján, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás gyanúja miatt indult büntetőeljárásban kedden békéltető tárgyalás volt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Török Zsolt "a feljelentés tárgyává tett kijelentései valóságtartalmát nem tudta bizonyítani, így az április 17-re kitűzött tárgyaláson már vádlottként kell felelnie korábbi hazug kijelentéseiért a bíróság előtt" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.