KDNP: az MSZP számoltassa el EP-képviselőit!

"Morális és politikai hazaárulás" - Kiért lobbiznak a szocialisták?

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) felszólítja a hazai szocialistákat, hogy számoltassák el EP-képviselőiket, derítsék fel, hogy milyen gazdasági lobbi érdekeit szolgálják a magyar választók szempontjai helyett.

2012.02.17 14:08MTI

Pálffy István, a kisebbik kormánypárt frakciószóvivője pénteken közleményében azt írta, az Európai Parlament magyar szocialista képviselői "módszeresen, szinte már hivatásszerűen" a magyar nemzeti érdekek ellen dolgoznak. A kereszténydemokrata politikus szerint az EP-ben folytatott hisztériakeltéssel és hazudozással saját honfitársaik ellen, a magyar emberek érdeke ellen cselekszenek, a magyar gazdaság önálló mozgásterét igyekeznek csökkenteni, ezzel nemzetközi gazdasági társaságok malmára hajtva a vizet.
   
Magyarországon az a kép alakul ki a két szocialista képviselő brüsszeli tevékenységéről, hogy az egyértelműen mások javára szolgál. Göncz Kinga és Tabajdi Csaba legutóbbi akciója, az EP Magyarország-ellenes határozatának kezdeményezése és megszavazása "morális és politikai hazaárulás" - fogalmazott.
   
"Az MSZP hagyjon fel a gyalázatos nyílt hazaárulás háttértámogatásával és gondoljon saját politikai sorsára, amikor két képviselőjéről dönt" - zárta állásfoglalását a frakciószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.