Emberölési kísérlet Szabadszálláson

A láncfűrészért baltázta le az idős férfit

Őrizetbe vettek egy 48 éves szabadszállási férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy baltával többször életveszélyesen megsebesített egy idős férfit, elvitte személygépkocsiját és láncfűrészét.

2012.02.15 17:11MTI

Egy erdő melletti dűlőúton talált rá egy közeli tanya tulajdonosa a hóban vérző fejjel fekvő 75 éves ágasegyházi férfira kedd délután, majd értesítette a mentőket, ők kórházba szállították a sérültet - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A forró nyomon elindított nyomozás sikerre vezetett, mert a gyanúsítottat 22 órakor Kunbaracson elfogták a rendőrök. Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes beszámolt arról, hogy tanúk felismerték az idős férfi személygépkocsiját, amellyel a gyanúsított elhagyta a bűncselekmény helyszínét, de az elromlott, ezért Kerekegyházán hagyta, valamint megtalálták az eltulajdonított láncfűrészt.

A kunbaracsi házban lefoglalták a férfi vélhetően vérrel szennyezett ruhájának egyes darabjait, és megtalálták a ruhák többi részének kályhában elégetett maradványát. Mihályné Bornemisza Eleonóra közlése szerint a gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, nem tett vallomást. Az idős sértett nincs kihallgatható állapotban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.