"Ti elloptátok, mi kifizetjük"

Demonstráció - Utcán a BKV-s szakszervezetek

Megkezdődött a BKV-s szakszervezetek által hirdetett demonstráció kedden Budapesten, a közlekedési társaság Akácfa utcai székháza előtt.

2012.02.07 17:14MTI

Több demonstráló szakszervezeti zászlókkal, illetve feliratos táblákkal jelent meg, amelyeken az olvasható: "ti elloptátok, mi kifizetjük", "biztos munkát, tisztes bért és nyugdíjat".
   
A tömeg a BKV Akácfa utcai székházától a Dohány utcai torkolatig ér.
   
A Közlekedési Érdekvédelmi Körök Szövetsége és a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége azért tart közös demonstrációt, mert úgy látják, a BKV vezetői semmibe veszik a dolgozókat, nem folytatnak érdemi tárgyalásokat a kollektív szerződésről, és a bértárgyalások sem komolyak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.