Vona háborút álmodik

Selmeczi: a Jobbik kiírta magát a magyar demokráciából

A Jobbik nyíltan kiírta magát a magyar demokráciából - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Vona Gábornak, a Jobbik elnökének pártja szombati évindító rendezvényén elhangzott szavaira.

2012.01.28 19:36MTI

"Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk" - mondta pártja eszmeiségéről Vona Gábor. Szellemi centrumuk nem az osztályhatalom, nem az államhatalom és nem a faji alapokon nyugvó hatalom, de a pénz és a szellemi tőke sem, és nem tagjai annak a demokrata eszmeiségnek, amellyé "az mára züllött".

A gazdasági világválság a liberális demokráciák válsága is - - jelentette ki a pártelnök.

Selmeczi Gabriella közleményében úgy fogalmaz: "ezzel újra nyilvánvalóvá vált, amit a magyar emberek 2010-ben példátlan összefogással már egyértelművé tettek: csak a Fidesz képes arra, hogy a nemzeti együttműködés szellemében kiutat mutasson Magyarország nehéz helyzetéből, megálljt parancsoljon az eladósodásnak, a nemzeti vagyon felélésének, a családok és a vállalkozások tönkretételének, a demokrácia lábbal tiprásának".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.