Gyanús üzletek a Ferencvárosban

A ferencvárosi MSZP közpénzből nyit kávézót?

A Ferencvárosi Polgári Frakció szerint az MSZP kilencedik kerületi szervezete 2,5 millió forint közpénzből akar vendéglátó-ipari egységet nyitni a Ferenc téri zenepavilonoknál a kulturális célú hasznosítás helyett - jelentette ki Martos Dániel a Ferencvárosi Polgári Frakció (FPF) frakcióvezető-helyettese szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

2008.04.27 10:26MTI

Marton Dániel szerint nem etikus egy olyan pályázat beadása, aminek hátterében szocialista képviselők állnak és a kulturális célú hasznosítás helyett egy helyi vendéglátó ipari egységgel összefogva egy kávézót nyitnának és ehhez 2,5 millió forint támogatást kapnának az önkormányzattól.

A pályázat kiírása szerint 2008. május elsejétől október végéig, a kerületi csendrendeletet betartva használnák a pavilonokat - mondta a frakcióvezető-helyettes.

A 2005-ben felújított Ferenc téren lévő zenepavilonok hasznosítására az önkormányzat pályázatot írt ki ferencvárosi székhellyel rendelkező civil szervezetek számára. A felhívásra egy jelentkező volt, a Sikeres Ferencvárosért Egyesület, amely megnyerte a pályázatot - tájékoztatott Martos Dániel, aki a pályázat tartalmáról nem nyújthatott bővebb felvilágosítást, mert zárt ülésen bírálták azt el.

Elmondása szerint az egyesület tagjai között szerepel több, ferencvárosi MSZP-s kötődésű politikus is, így Kökény Mihály, országgyűlési képviselő, vagy Pál Tibor és Bánsághi Tamás alpolgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.