Tömegdemonstrációt szervez március 10-re

A Magyar Szolidaritási Mozgalom is az utcára vonul

Együtt a Köztársaságért - tüntetés a szociális és a szabadságjogokért elnevezéssel a fővárosi Kossuth térre a Magyar Szolidaritás Mozgalom.

2012.01.19 12:37MTI

A közlemény szerint tavaszra "a magyar társadalom tűrőképességének végső határaihoz érkezik. A megemelt adóterheket, a munkabérekre vonatkozó új szabályozásokat már mindenki saját bőrén tapasztalhatja", miközben az új alaptörvényt nem érzi sajátjának. 

A Magyar Szolidaritás Mozgalom várja a szakszervezeteket és a különböző társadalmi szervezeteket is a március 10-re meghirdetett demonstrációra. A szervezet reményei szerint ezen legalább annyian részt vesznek majd, mint a D-dayen vagy az operaház előtti tüntetésen.
 
A Magyar Szolidaritás Mozgalom közleménye szerint a "magyar társadalomnak meg kell mutatnia, hogy az Orbán-kormány már elért a falig". A szervezet támogatja "a legtöbb megmozdulást, amely a rendszer igazságtalanságai ellen szólal fel".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.