Már nem kíváncsiak

Válság, válság: Selmeczi beolvasott Gyurcsánynak

A Fidesz szóvivője szerint az emberek már nem kíváncsiak azoknak a tanácsaira, akik Magyarország és a magyar családok válságát okozták; Selmeczi Gabriella így reagált a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnapi konferenciáján megjelent több felszólaló személyére utalva.

2012.01.15 16:09MTI

A szóvivője közleményében azt írta: "Gyurcsány Ferenc ma sikeresen összeterelte azokat az embereket, akik az elmúlt húsz év alatt a magyar gazdaság tönkretételében, az ország végzetes eladósításában jeleskedtek."

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mellett a Horn-kormány két pénzügyminisztere, Békesi László és Bokros Lajos is gazdaságpolitikai fordulatot és reformokat sürgetett a Demokratikus Koalíció (DK) konferenciáján vasárnap Budapesten.

A volt kormányfő az általa vezetett párt rendezvényén egyebek között azt mondta, az ország problémáit a magyaroknak kell megoldaniuk, nem szabad azt várni, hogy kívülről, nemzetközi szervezetek döntsenek a jövőjéről, arról, hogy merre menjen Magyarország, továbbá a kormányfő személyéről is az itt élőknek kell határozniuk, ez a szuverenitás része.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.