Vasvillára kapni csak káromkodva lehet

Kedves politikusaink: jobb és baloldalon tele vagyunk hülyékkel

A pimasz kormányzati kommunikáció majdnem csődbe vitte az országot, erre még a baloldal is lendít jó párat rajtunk a szakadék szélén.

2012.01.06 12:12neT__

Hihetetlen és hiteltelen a Matolcsy György-féle gazdaságpolitika a csőd szélére vitte az országot. Ez talán még rendben is van, mert gazdaságpolitikai analfabéták mindenhol vannak. Dehogy a kormány oldal megmondói még alpári módon is kommunikálnak, az már tébolydát jelez. Hol jézuskáznak, hol ide sem hívtuk őket. Hogy csak a két eszement Lázár és Kósa szavait idézzük.

Ha így beszélünk az IMF-ről, most mégis miért megyünk hozzájuk kuncsorogva? Most értették meg, hogy működik a világ? Hogy nincs is bal és jobb oldal, csak pénzemberek? Ennyire naiv és buta emberek hogy kerülhetnek kormányzat közelébe? Katasztrófa!

Legyünk akkor mi is eszementek, mint a politikusaink, sőt, akkor már alpáriak. Amikor törlesztem a havi lakáshitelemet és egy ilyen fideszes megmondó ember nyilatkozik egy ilyen parasztlengőt a törlesztést megelőző napon, véve vagy ki több tízezer forintot a zsebemből a forintra gyakorolt hatásával aznap, hát elküldöm én a jó qrva édes anyukájába őket.

De ezek csak nyilatkoznak. Még most is mondott a Lázár olyat, miután a forint elkezdett erősödni - mert kiderült, csak elkullogunk, qtyába lemenve tárgyalni az IMF-fel -, hogy azé "bazdmeg", mindenbe nem begyünk bele.

Könyörgöm, kötözze le már valaki ezt a bolondot.

Ha nem is így gondolja, hanem a főnöke kéri tőle ezt, akkor is őt kötözzék le, mert a főnöke akkor csak nem talál másik hülyét, aki lejáratja magát ország-világ előtt.


Ha gazdaságilag szarban vagyunk, ennek ellenére majd parasztmódon fogunk tárgyalni is négyszemközt az IMF-fel, akkor miért ez a tré kommunikáció kifelé? Előre? Kinek jó ez? Senkinek. Ezt csak egy hülye gondolhatja. Ott, négyszemközt meg lemegyünk qtyába? Ja kérem, ez aztán akkor a kormányzati stratégia! A'la Orbán kormány.

De a baloldal folyamatosan a saját nemzetére ront. Aktivizálják a külföldi sajtókapcsolatukat, és még nagyobb bajt rajzoltatnak annál, ami van. Ez talán még érthető, hiszen mindent elveszthetnek - csak hát az országot is. Ilyet meg csak hülye ember tesz. Az a külföldi sajtó, aki hagyta nyolc évig ámokfutni ezt a baloldali bagázst, eleve hiteltelen. Csak a hatalmukat, pénzüket féltik. Mert amíg a baloldal rabolta ki az embereket, lopta ki a milliárdjait irreális árú beruházásokkal, hitelszerződésekkel is, tíz évekre előre, az szerintük rendben volt.

Egy nyamvadt szót se szóltak akkor ellene. Ez a baloldali sajtófeladat, hagyni tönkremenni az országokat és kussolni ha mi rabolhatunk, hiszen ez a sajtó CSAK MOST kiabál.

Ez világosan látszik.

Már 2006-ban is hasonló véleményen...

Tegnap tüntetők foglalták el az MTV székházat, a rendőri erőket szétkergették, majd visszaadták az épületet, mivel nem volt, aki kezébe vette volna az "eredményeket". A kormány tovább hazudott a támadás alatt, a Fidesz nem határolódott el.

Cikkünket itt olvashatja: kattintson!

A ma reggeli nyilatkozat az m1 Ma reggel című műsorában arra a felvetésre, hogy az ellenzék szerint fennáll a veszélye annak, hogy az állam rá akarja tenni a kezét a magánbetétekre, a baloldali csúcs. Nem elég, hogy a bankok nyögnek a végtörlesztés miatt, még a pénzt is kivetetnék a bankokból az ijedt emberekkel, hadd boruljon össze ez egész ország. Mert tüntetéssel látják, hogy nem mennek semmire, félős nép ez a baloldali. Nem mer nekimenni az Operának, hát előre küldené a tömegeket, hogy a romjain visszalopja a hatalmát.

Ezeknek inkább mind adnék hat almát, és elzavarnám őket a retvesbe.

A mai napig nem tudtam mit jelent a "retves", amíg be nem írtam a google.hu-ba. Most már tudom. Főleg a kurvanyad.tumblr.com tetszett.

Hogy miért az alpári stílus? Mert ezekkel már nem lehet szépen beszélni. Mert tényleg mi fogjuk elzavarni őket vasvillával, ha nem térnek észhez - de bal és jobboldalastul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.