A párt szerint az anyagi biztonságnak vége

Az MSZP szerint fekete évet zárnak a családok

Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP-frakció pénteken egy sor újabb, a demokratikus magyar gazdasági-társadalmi viszonyokat "tovább erodáló" törvényjavaslatot szavazott meg az Országgyűlésben.

2011.12.30 16:30MTI

Katona Tamás - a pénteki ülésnap érdemi részéről kivonult - MSZP elnökségi tagja közleményében a "jegybank függetlenségét, a piacgazdaság alapjait ilyen mértékben sértő" jogszabályok elfogadását jogállamokban példátlannak nevezi.
   
Ezért a Fidesz-KDNP mai cselekedeteire nincs és nem is lehet épeszű magyarázat - írja, megjegyezve: a piaci reakciók azonban sajnos nagyon is normálisak, "az Országgyűlésből érkező rémhírek hallatán a forint árfolyama ismét a történelmi mélypontja közelébe gyengült".
   
"Az Orbán-kormány újabb súlyos felelőtlensége azt jelenti, hogy 2011 az ország pénzügyi, a családok anyagi biztonságának szempontjából is az elmúlt évtizedek legsötétebb éveként vonul be a még bő egy napig élő Harmadik Magyar Köztársaság történelmébe" - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.