Mi lesz a következő választások után?

Semjén és a határon túliak: 2014-ben már össznemzeti parlament alakulhat

A következő választások után, 2014-ben már össznemzeti parlament alakulhat, a határon túli magyarok szavazataival - emelte ki Semjén Zsolt a Civil Együttműködési Tanács ülésén pénteken a fővárosban.

2011.12.09 11:48MTI

A kormányfő kereszténydemokrata helyettese úgy fogalmazott: a magyar Országgyűlés mindenki Országgyűlése függetlenül attól, hogy a történelem viharai hová sodorták.

Kitért arra, hogy a magyar kormány felépítette a nemzetpolitika szerkezetét, de csak váz marad, ha nem töltik meg tartalommal.

Ezért arra bíztatta a civil szervezeteket éljenek a lehetőséggel, a magyar élet minden területén legyenek ott, vállaljanak feladatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.