Az ajtók záródnak

Nem vették át a debreceni villamosvonalat

A megrendelő a műszaki átadás-átvételi eljárás során több hibát tárt fel, ezért a kivitelezőtől nem vette át az említett szakaszon elvégzett munkát.

2011.11.30 07:43ma.hu

Az önkormányzat nyomatékosan felhívta a kivitelező figyelmét, hogy a munkálatok teljes időtartama alatt elvárja a szakszerű, kifogástalan minőségű és szerződés szerinti teljesítést - írja a HAON.hu.

Mint azt a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. közleményében kifejti: a kivitelező mulasztása miatt meghiúsult a próbajárat megindítása. A kivitelező nyilatkozata szerint a hiányosságokat 2011. december 2-ig – péntekig – pótolja. Ekkor kerülhet sor – többszöri halasztás után – a próbajárat elindítására.

Az utasokkal történő próbaüzemet várhatóan 2011. december 5-én – hétfőn – üzemkezdettől indítja a DKV Zrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.