Rálőttek a polgármesterre

"A Jobbikot nem lehet megállítani pár puskagolyóval"

A Jobbikot nem lehet megfélemlíteni, "nem olyanok vagyunk, akiket néhány puskagolyóval meg lehetne állítani" - jelentette ki Sneider Tamás, az ellenzéki párt alelnöke és Heves megyei elnöke azzal kapcsolatban, hogy ismeretlenek rálőttek Gyöngyöspata polgármesterére.

2011.11.29 14:08MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint az esetről maga a jobbikos Juhász Oszkár tett bejelentést hétfőn, nem sokkal éjfél előtt.

Sneider Tamás szerint az nem tetszik "bizonyos köröknek", hogy amióta Gyöngyöspatán jobbikos politikus vezeti a települést, jelentősen javultak a bűnüldözési mutatók és "ezek a körök" azt akarják megakadályozni, hogy rend legyen Magyarországon.

Sneider Tamás ugyanakkor leszögezte: a Jobbik nem tud arról, hogy az Új Magyar Gárda megmozdulásokat szervezne Gyöngyöspatára.

"Egy ilyen esemény kapcsán felesleges erődemonstrációt mutatnunk, itt most nem tömeges terrorizálásról van szó, (...) nem látom értelmét, hogy bármilyen csoport felvonuljon a településre" - fogalmazott a Jobbik alelnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.