Miben hisznek?

Politikai felemelkedést remél az Európai Szocialisták Pártja

Optimista politikai erő az Európai Szocialisták Pártja (ESZP), tagjai bíznak abban, hogy a kontinensen jelenleg tapasztalható jobboldali dominanciát a baloldal felemelkedése követi - jelentette ki Szergej Sztanisev, a 33 teljes jogú tagpártot soraiban tudó szövetség ügyvezető elnöke az ESZP kétnapos brüsszeli konvencióját, iránymutató tanácskozássorozatát lezáró beszédében szombaton.

2011.11.26 19:12MTI

A konferencia fő célja az volt, hogy tervet javasoljanak a nemzetközi gazdasági válságból való kilábalásra, illetve előkészítsék a következő választásokat, mindenekelőtt a 2014-es európai parlamenti képviselőválasztást.

A tanácskozás számos szónoka hangoztatta a pártnak azt az álláspontját, hogy a válságból kizárólag a gazdasági szigorra alapozva nincs kivezető út, hanem befektetésekre, munkahelyek teremtésére van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.