Beszédet próbált mondani

Kifütyülték Putyint egy moszkvai sportcsarnokban

Kifütyülték az orosz kormányfőt, amikor egy fővárosi sportcsarnokban rendezett küzdősport-mérkőzés után beszédet próbált mondani.

2011.11.21 14:52MTI

Hétfői sajtóbeszámolók szerint Vlagyimir Putyin belépett a szorítóba, hogy gratuláljon egy orosz-amerikai összecsapás győztesének, Fjodor Jemeljanyenkónak. A gratuláció után mikrofont kapott a kezébe, és beszélni kezdett, ám ekkor a 22 ezer néző egy része fütyülni, tiltakozni kezdett.

A vasárnap esti összecsapást közvetítő állami televízió gyakorlatilag lekapcsolta a központi lelátó előtt elhelyezett mikrofonjait, amikor felharsantak a füttyök - jelentették orosz médiumok. Az Eho Moszkvi rádióadó szerint az 59 éves Putyint "politikai pályafutása alatt először fütyülték ki". A kifütyült miniszterelnökről készült felvételek nagy népszerűségnek örvendenek az interneten.

Hétfő reggelig több mint félmillióan hívták le őket a YouTube-on. Oroszországban két hét múlva rendeznek parlamenti választásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.