2014, és vége?

Gyurcsányék szerint már a Fidesznél is biztosak Orbán bukásában

Már a Fidesznél is arra számítanak, hogy Orbán Viktor és Schmitt Pál a 2014-es választások után megbukik, és megindultak a találgatások, kik lehetnek utódaik - reagált a Demokratikus Koalíció (DK) Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szombati közleményére, amely szerint a DK és az MSZP titkos paktumot kötött.

2011.11.12 16:51MTI

"Miután Orbán kormánya a gazdasági csőd szélére sodorta Magyarországot, a Fidesz megint álhírekkel próbálja elterelni az emberek figyelmét a valós problémákról" - tartalmazza a Wirsching Viktória kommunikációs igazgató által jegyzett DK-közlemény.

Miután ma kiderült, hogy Szijjártó Péter "a kormány nevében hazudott az egész országnak, ezt a fideszes propaganda jó szokásuk szerint, igyekezett minél gyorsabban egy másik szóvivő, újabb hazugságával elfedni" - írták.

Az MSZP korábban ugyancsak valótlannak minősítette a fideszes politikus kijelentését. Szerintük a Fidesz szóvivőjének fogalma sincs, mi történik a való világban, ellenkező esetben "nem mondana sorozatban annyi sületlenséget, felháborító hazugságot, agyrémnek minősülő összeesküvés-elméleteket" - írták.

Az ellenzéki pártok a Fidesz szóvivőjének szombati közleményére reagáltak, amelyben a politikus azt írta: az MSZP és a Demokratikus Koalíció titkos paktumot kötött, és ennek részeként 2014-ben a szocialisták adják majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsány Ferencet pedig "nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni".

Az MSZP szombaton tartja kongresszusát, amelynek résztvevőit levélben köszöntötte Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.