Hurghadai baleset

Adománygyűjtés a sérülteknek és az elhunytak családtagjainak

Adománygyűjtést szerveznek az egyiptomi buszbaleset áldozatainak megsegítésére, a Hurghadában történt baleset sérültjeit és az elhunytak családtagjait kívánja támogatni akciójával a Közlekedési Sérültek Alapítványa.

2011.11.10 15:43MTI

A szervezet kizárólag erre a célra elkülönített számlájára várja magánszemélyek és cégek felajánlásait - adta hírül közleményben az alapítvány.

A K&H Banknál vezetett 10402908-50494956-51521020 számlaszámon fogadják a felajánlásokat.

Lehetőség van rá, hogy az adományozó egy konkrét személyt vagy családot támogasson, ebben az esetben a banki átutalás során a közlemény rovatban feltüntetheti a sérült személy, vagy a hozzátartozó család nevét. Amennyiben valamennyi sérültet megtiszteli a felajánlott összeggel, úgy a megjegyzés rovatba az "Egyiptom", vagy "Hurghada" megjegyzést kell írni - tájékoztatott az alapítvány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.