Évek alatt halmozódott fel a hulladék

Több köbméter szemetet vitetett el az önkormányzat egy lakásból

Évek óta nem vitte ki a hulladékot társasházi lakásából egy debreceni férfi; az önkormányzat egészségügyi és tűzvédelmi okokból hétfőn kényszerszállítást rendelt el.

2011.11.07 14:08MTI

Petrás Miklós, a debreceni önkormányzat igazgatási osztálya vállalkozási csoportjának vezetője elmondta: az eljárás csaknem egy évvel ezelőtt indult, de a felszólítások és a bírságolások nem vezettek eredményre.
   
A debreceni férfi lakásának szinte minden helyiségében derékig ért a szemét. Az önkormányzat a rendőrség, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kft. és az AKSD Kft. munkatársaival közösen kezdte meg hétfőn a mintegy 70-80 köbméter szemét eltakarítását.     A kényszerszállítás költségei a lakót terhelik - tette hozzá Petrás Miklós.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.