Reklámok, rombolók

Megkezdődött az Il Ferro-per: a kft. vezetője tagadja bűnösségét

Tagadta bűnösségét az Il Ferro kft. gépkocsikon elhelyezett reklámokkal kapcsolatban sok százmillió forintos hűtlen kezeléssel, sikkasztással, csalással megvádolt egykori vezetője a Fővárosi Bíróságon (FB) hétfőn megkezdődött büntetőperben.

2011.11.07 12:16MTI

Az ügyészség szerint a cég 2006-2007-ben több ezer autóssal kötött szerződést: pénzt ad reklámok közzétételéért, de használt autó esetében egyszeri 180-333 ezer forintos díjat, új autónál pedig az általa kijelölt kereskedőnél történő vásárlást és 5-10 ezer forintos ügyintézési díjat kért.

Cserébe előbbinek fizeti a havi részletét 40 ezer forintig, a használt kocsik után pedig havi 50 ezret ad - ígérte.

Az elsőrendű vádlott, Laskay Róbert volt ügyvezető százmilliókat utalt rokonai, barátai cégeihez fiktív számlákra, ügynöki jutalék címén, ellenszolgáltatás nélkül, és a pénzt később a vádlott-társak visszaadták neki - áll a vádiratban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.