Megszavazták

Közmédia: megvan a frissen alakult Üzemi Tanács elnöke is

A teljes közmédiarendszer (MTI, Duna TV, Magyar Rádió, Magyar Televízió) megalakult Központi Üzemi Tanácsa megválasztotta elnökét.

2011.11.02 18:00ma.hu

A ma.hu információi szerint negyedszerre is Kapuvári Gábort szavazták meg a Magyar Televízió Üzemi Tanácsának (ÜT) élére, majd néhány órával később a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Központi Üzemi Tanácsának elnöki székébe is őt ültették.

Kapuvári a következő napokban az ez évi második csoportos elbocsátásokkal kapcsolatban tárgyal az MTVA menedzsmentjének képviselőivel. Célja a létszámleépítés enyhítése és a körülmények javítása.

Mint már említtettük, az új elnök nem először kap meghatározó szerepet az Üzemi Tanácsban: az MTV-nél 7,5 évig volt ÜT élén, mindaddig, míg az átalakulás miatt fel nem állt az ideiglenes Üzemi Tanács.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.