A MEASZ helyreigazítást kér Csurka Istvántól

Csurkáék retusálták Hanti kitűzőjét - nácinak állítva be a FIR elnökét

Hanti Vilmos, a MEASZ és a nemzetközi antifasiszta szövetség, a FIR elnöke helyreigazítást kér Csurka Istvántól.

2011.11.01 17:28MTI

A Magyar Fórum szerkesztőbizottságának elnökének azért kell felelnie, mert lapja hétvégi számában Hanti Vilmosról retusált képet közölt.

Az Új Színháznál szervezett tüntetésen fölszólaló Hanti Vilmosról olyan kép jelent meg a lapban, ahol a kabáthajtókáján lévő pirossal áthúzott horogkeresztből a piros áthúzást kiretusálták, s ezzel a kép ellentétes jelentést kapott, amely sérti Hanti Vilmos becsületét, félretájékoztatja az olvasót, nem is beszélve arról, hogy a horogkereszt tiltott önkényuralmi jelvénynek minősül, annak viselése eljárást vonhat maga után.

"Sajnálatosan az Európában gyűlöletkeltéséről hírhedt Csurka István hazugsága színvonalbeli mélységét is tükrözi, s előre vetíti az Új Színház egyik leendő vezetőjének további undorító manipulációit, amelyet Tarlós István főpolgármester az ugyancsak szélsőjobbos Dörner György kinevezésével tudatosan szabadított rá a színházra illetve Magyarország demokratikus érzületű polgáraira" - áll a a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége - Összefogás a Demokráciáért (MEASZ) közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.