Gyurcsány itten szalámizgat

A Jobbik megnevezte a legmagyarellenesebb szervezetet - kire tippel?

A Jobbik szerint a szombaton megalakult Demokratikus Koalíció (DK) párt a "legmagyarellenesebb" formáció.

2011.10.22 15:18MTI

A Jobbik alelnöke, Novák Előd feltette a kérdést: "mi pénzbe került az Gyurcsány Ferencnek, hogy összevásárolja a frakció megaalapításához szükséges képviselőket?"

Az ellenzéki politikus szerint ezzel a "szalámizálódással" eldőlt, hogy a parlamentben a kormány legfőbb kihívójává a Jobbik lépett el, mert bár "még egy fővel az MSZP a nagyobb frakció, de ilyen töredezettség mellett a sokkal egységesebb Jobbik frakció lesz képes megjeleníteni a valódi alternatívát a kormánnyal szemben".

Gyurcsány Ferenc szombaton jelentette be Demokratikus Koalíció néven egy új, nyugatos, polgári balközép párt megalakítását. Azt is közölte, hogy az MSZP-ből vele együtt távozó politikusok létrehozták a párt parlamenti frakcióját, de jelezte, emiatt még vitákra számítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.