Néhány nap elég az önellentmondáshoz?

Bartók Béla erősödő tudathasadást diagnosztizált a szocialistáknál

"A szocialista párt képviselőinél egyre erősödő tudathasadás állapota jelentkezik."

2011.09.13 13:47MTI

Így reagált közleményében Bartók Béla, az újpesti Fidesz frakció vezetője arra az MSZP-s felszólításra, hogy a fővárosi kormányhivatal és a nemzetgazdasági tárca azonnal tiltsa meg Újpest eladósítását.
   
A kormánypárti politikus közleménye szerint a szocialisták "mindössze egy hétvége alatt képesek saját állításuknak is ellentmondani. Trippon Norbert múlt pénteki nyilatkozatában" szó szerint "azt mondta, hogy a kormányzat nagyon fontos hatásköröket vesz el a településektől és központosítanak, így azok távol kerülnek a helyi lakosságtól". Két nappal később az MSZP-s politikus már "azt követeli a kormányzattól, hogy rendeljen el azonnali" adósságstopot "az önkormányzatoknál!" - olvasható Bartók Béla keddi közleményében.
   
Trippon Norbert pénteken még kritizálta "a kormányzati beavatkozást és hatáskörelvonást, miközben kedden már kormányzati beavatkozást, hatáskör és döntési jogkör elvonást követel" - zárul a Fidesz újpesti frakcióvezetőjének közleménye. .
   
Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja kedden jelentette be, hogy levélben fordultak a fővárosi kormányhivatalhoz és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterhez annak érdekében, hogy rendeljenek el azonnal adósságstopot az önkormányzatoknál, amíg az új törvény hatályba nem lép.
   
Wintermantel Zsolt, Újpest fideszes polgármestere kezdeményezésére a kerületi képviselőtestület keddi, rendkívüli ülésén dönthet  kötvénykibocsátásról 5 milliárd forint értékben - mondta el sajtótájékoztatóján  Trippon Norbert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.