Látott már képviselőt dolgozni?

Utcán a ferencvárosi vezetők

Nem mindennapi látvány fogadja a járókelőket és a környező lakosokat a 9. kerületben a Bakáts tér mögött a közeljövőben: önkormányzati képviselőket látnak majd dolgozni.

2011.08.25 12:16ma.hu

Dr. Bácskai János, ferencvárosi polgármester, Formanek Gyula, alpolgármester, valamint Martos Dániel, önkormányzati képviselő munkásruhába fog bújni, és közmunkát vállal: zebrát festenek a Ferencvárosban.

A kerület vezetői így kívánják felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontosnak tartják a biztonságos közlekedést. Az Önkormányzat a közeljövőben valamennyi ferencvárosi kezelésben lévő úttesten lévő gyalogos átkelőt átfestet.

Az idén elsősorban az iskolák környékén zajló biztonság –növelő intézkedés első elemeként 2011. augusztus 29-én 10 órakor a Bakáts téri Általános Iskolánál a Bakáts tér 12. szám előtti zebrát festik át az eddigitől feltűnőbb, zöld-fehér színűre. A festést nem más végzi, mint Ferencváros néhány vezetője.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.