A Fidesz elnöksége összedugja a fejét

Átírhatják a munka törvénykönyvének tervezetét

Átírhatják a munka törvénykönyvének tervezetét; "nem ez a végleges szöveg, még sokat fog alakulni" - mondták a kormányzati források.

2011.08.03 08:23MTI

A Magyar Hírlap szerdai száma arról ír, hogy a megjelent sajtóinformációkkal szemben a kormány eddig nem tárgyalta az anyagot, és az a közigazgatási államtitkári egyeztetésen sem szerepelt. Szeptemberben viszont a kormány asztalára kerülhet, és a kormányülés előtt minden bizonnyal a Fidesz elnöksége is tárgyal majd arról.

A Magyar Hírlap cikke szerint az sem kizárt, hogy már a Fidesz vezetői elé más munkaanyag kerül, mint amely a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján szerepel, hiszen a politikai szempontok miatt bizonyosan átírják a koncepciót.

A lap felidézi, hogy nemcsak az ellenzékben és a szakszervezetek világában, hanem a kormánypárti szövetségben is felzúdulást keltett a tervezet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.