Útfelújítás zajlik

Tíz kilométeres a torlódás az M5-ös autópályán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: tíz kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán péntek délelőtt a 42-es kilométerszelvénynél útfelújítás miatt.

2011.07.15 09:48MTI

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az útburkolat felújítása miatt a 42. és a 48. kilométerszelvény között - az újhartyáni felhajtó térségében - az autópályán mindkét irányban csak egy-egy sáv járható.
   
A sajtóügyeletes azt kérte, hogy aki tudja, kerülje el az autópálya érintett szakaszát és inkább az 5-ös főutat használja.
   
Az útfelújítás miatt már csütörtökön is 8-10 kilométeres torlódás alakult ki.

Nem csökkent a torlódás

Továbbra is jelentős torlódás van az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtó környékén, ahol aszfaltozás miatt irányonként csak egy-egy sáv járható.

A reggeli tíz kilométeres kocsisor hossza nem csökkent, az Alföldi Koncessziós Autópálya Zrt. diszpécserének tájékoztatása szerint a 36-os kilométernél áll a sor vége, a bal pálya forgalmát pedig átterelték a jobb pályára.
   
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, hogy aki teheti, kerülje el az M5-ös autópálya érintett szakaszát, és inkább az 5-ös főutat használja, ahol zavartalan a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.