Tolmácsolta a magyarok üdvözletét

Orbán Viktor sok sikert kívánt Lengyelországnak az EU-elnökséghez

Orbán Viktor miniszterelnök a magyar nép üdvözletét és köszönetét tolmácsolta Lengyelországnak a varsói Nagy Színházban péntek este elmondott beszédében, és sikert kívánt Donald Tusk miniszterelnöknek és Lengyelországnak a soros EU-elnökség feladatainak ellátásához.

2011.07.01 19:50MTI

Az EU-elnökség átadása alkalmából 18 órai kezdettel ünnepi gálát rendeztek a Nagy Színház-Nemzeti Operában, ahol ez alkalomból bemutatják Karol Szymanowski lengyel zeneszerző Roger király című operáját. A gálán a lengyel politikai vezetők mellett megjelentek az Orbán Viktor vezette magyar küldöttség tagjai és az Európai Unió vezetői.
   
Az előadás kezdete előtt rövid ünnepi beszédet tartott sorrendben Donald Tusk lengyel miniszterelnök, Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke, Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke, José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.