Megalapozatlan!

Simor komolytalannak tartja a miniszterelnökségére vonatkozó felvetéseket

Továbbra is megalapozatlannak és komolytalannak tartja a miniszterelnökségére vonatkozó felvetéseket Simor András.

2008.04.04 14:35MTI

A jegybankelnök azt követően erősítette ezt meg az MTI-nek, hogy Gyurcsány Ferenc pénteki sajtótájékoztatóján egy kérdésre azt válaszolta: nem ő az akadálya egy szakértői kormány megalakulásának, erről a parlament dönthet.

Hozzátette: a kérdés az, van-e jelentős többsége az Országgyűlésben - Simor András vagy bárki más vezetésével - egy 2.000 milliárdos kiadáscsökkentésnek.

A kormányfő leszögezte, hogy szerinte nincs. Simor András a szakértői kormányra vonatkozó felvetést nem kívánta kommentálni. Hasonló módon járt el a jegybank elnöke hétfőn, a monetáris tanács ülését követő sajtótájékoztatón, amikor ugyancsak komolytalannak minősítette - kérdésre válaszolva - a felvetést, hogy a miniszterelnöki poszt lehetséges várományosa lenne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.