Biztosítja a kormány

Plusz egymilliárd forint árvízi és belvízi védekezésre

Plusz egymilliárd forintot biztosít a kormány árvízi és belvízi védelemre a költségvetési soron szereplő összegen felül.

2015.02.25 16:23MTI

Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár elmondta, hogy emellett a kormány elé került a budapesti Déli pályaudvar jövőjével kapcsolatos kérdéskör is. "A pályaudvar jövőjével kapcsolatban felkérte a kormány a nemzeti fejlesztés minisztert, hogy vizsgáljon meg minden lehetőséget és folytasson minél szélesebb körű konzultációt ebben a kérdésben a társadalmi, a civil, az önkormányzati és a gazdasági szférában egyaránt" - mondta az államtitkár.

Az Amnesty International Magyarországról szóló, szerdán közzétett jelentésére reagálva az MTI kérdésére azt mondta: "a kormány arra törekszik, hogy a transzparencia minél mélyebb és a lehető legszélesebb körű legyen minden területen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.