Árvíz

Méteres víz hömpölyög: megközelíthetetlen több zalai település

Bödeháza, Gáborjánháza, Szijártóháza és Zalaszombatfa vált megközelíthetetlenné, miután a térségbeli patakok kiléptek a medrükből. Az utakon egy méter magas víz hömpölyög.

2014.09.14 08:13MTI
Forrás: youtube.com (A kép csak illusztráció)

Megközelíthetetlenné vált négy zalai település szombat éjszaka, mert az utakon egy méter magas víz hömpölyög - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Cseresznyés Dániel elmondta: Bödeháza, Gáborjánháza, Szijártóháza és Zalaszombatfa vált megközelíthetetlenné, miután a térségbeli patakok kiléptek a medrükből. Az utakon egy méter magas víz hömpölyög.

Az áradások miatt a megyében további hét út még mindig járhatatlan. Továbbra is zárva van a forgalom elől Nagykanizsán a 74-es főút, valamint a 6804-es jelű út a kiskanizsai városrészben. Murarátkán és Szentgyörgyvölgyön egy-egy útszakaszon, valamint Baglad és Nemesnép közelében több útvonalon sem lehet közlekedni.

Lakóházakat veszélyeztet az áradó patak Szécsiszigeten is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.