Árvíz

Újabb útlezárás és korlátozások Vasban az árvíz miatt

A Vas megyében közlekedőknek az ár- és belvíz miatt sebességkorlátozásra, teljes útlezárásra és több helyen útszűkületre is számítaniuk kell.

2014.02.17 18:01MTI

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Nádasd és Halogy közötti alsórendű útszakaszt 15 órától teljes szélességében le kellett zárni. A 87-es számú főúton Kőszeg és az országhatár között két szakaszon sebességkorlátozást vezettek be.

Útszűkületre kell számítaniuk a közlekedőknek Csörötnek és Kondorfa, Apátistvánfalva és Máriaújfalu, Apátistvánfalva és Kétvölgy, Csákánydoroszló és Kemestaródfa közötti alsórendű utakon is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.