Árvíz

Megnyitják a budai alsó rakpartot

A forgalom megindulása előtt rendőrautók fogják jelezni a gyalogosközlekedés végét.

2013.06.16 13:19MTI
Fotó: MTI

Vasárnap délután 4 órakor megnyitják a forgalom előtt a budai alsó rakpartot Tarlós István főpolgármester utasítására - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója.

Szűcs Somlyó Mária tájékoztatása szerint jelenleg a közlekedési lámpákat kapcsolják vissza, valamint rendbe hozzák a KRESZ-táblákat. A forgalom megindulása előtt rendőrautók fogják jelezni a gyalogosközlekedés végét.

A főpolgármester kéri a budapestieket, hogy délután 2 óra után a budai alsó rakpartot gyalogos közlekedésre ne használják. A pesti alsó rakpart megnyitásáról, a munkagödör miatt, később intézkednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.