Árvíz

Újra ellepik a kamionok Budapestet

Feloldotta a fővárosi védelmi bizottság a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsikra a veszélyhelyzet miatt elrendelt tilalmat.

2013.06.13 18:33MTI
https://www.facebook.com/Arviz2013Osszefogas

A járművek csütörtök 11 órától közlekedhetnek ismét a főváros útjain - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön a Facebook-oldalán.

Korábban az árvízi védekezésben részt vevő gépjárművek kivételével a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik nem közlekedhettek a Bécsi úton, a Vörösvári úton, az Árpád hídon, a Róbert Károly körúton, a Hungária körúton és a Könyves Kálmán körúton sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.