Árvíz

Újraindulhatott a HÉV a Szentlélek tér és a Margit híd között

Az 5-ös, szentendrei HÉV minden második szerelvénye csak a Szentlélek térig közlekedik, de a reggeli csúcsidőben továbbra is közlekednek a pótlóbuszok is.

2013.06.10 08:32MTI
Nézze meg, hogyan árad a Duna >>>

Hétfő reggel részben újraindult a HÉV-közlekedés a Szentlélek tér és a Margit híd között a szentendrei vonalon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.

Az 5-ös, szentendrei HÉV minden második szerelvénye csak a Szentlélek térig közlekedik, de a reggeli csúcsidőben továbbra is közlekednek a pótlóbuszok is. A BKK a Szentlélek térről a sűrűbben közlekedő 1-es és 1A villamost, illetve a tehermentesítésükre indított, a Bécsi út és a Lehel utca között közlekedő 1B villamost ajánlja.

A HÉV-ek közlekedését vasárnap késő este kellett korlátozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.