Fűnek-fának mesélte, hogy erőszakolta meg a tinit

Lebukott az erőszakoló: dicsekedett tettével!

Ahol csak tudta, hangoztatta "nemes" tettét egy 28 éves nős férfi, így hiába fenyegette meg kiskorú áldozatát, végül saját magát buktatta le az erőszakolás után.

2011.05.23 11:29ma.hu / manna.ro

Saját magát buktatta le egy 28 éves férfi, aki előbb elcsábított, majd megerőszakolt egy 16 éves lányt Romániában.

A lány látásból ismerte a nős férfit, így nem gondolt semmi rosszra, amikor a barátaival sétálva megállította őt a fiatalember és felajánlotta, hogy elviszi egy körre a motorjával.

Gyanútlanul szállt fel a járműre, ám nem sokkal később egy néptelen mezőn találta magát, ahol a férfi nekiesett és megerőszakolta. Az aktus után "gálánsan" hazakísérte a lányt és megfenyegette, nehogy eljárjon a szája.

A riadt áldozat valóban nem szólt egy szót sem, annál inkább maga az elkövető, aki nem sokkal később már saját maga kürtölte világgá rendkívüli tettét. A rendőrség letartóztatta, büntetése akár a tíz évet is elérheti.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.