Fürdősóval drogozta be magát az erőszaktevő

Nőnek öltözve erőszakolt meg egy kecskét

Fürdősót evett, aztán mámoros állapotában meglovasított egy kecskét és az ágyába cipelte. A fiatalember az erőszak előtt női ruhába bújt, majd gyilkolt és folytatta az aktust.

2011.05.05 10:29ma.hu

Első olvasatra akár komikus is lehetne az alábbi történet, ám egy bizonyos ponton túl tragédiába torkollt a bedrogozott fiatalember tette. A nyugat-virginiai Mark Thompsonra félig öntudatlanul, női fehérneműbe öltözve találtak rá a saját ágyában, mellette pedig egy kecske feküdt - csakhogy közben minden úszott a vértől.

A megdöbbentő látvány előzménye napokkal korábbra nyúlik vissza. Lisa Powers még pénteken vett egy törpekecskét a 4 éves unokájának, ám az állat nem sokkal később eltűnt. A nő unokaöccse, Joshua Pollis néhány nap "magánnyomozás" után Bailey nyomára bukkant, kiderítette, hogy nagy valószínűséggel Mark Thompson házában kell keresgélni.

Mark Thompson (Fotó: BlipPitt)

Amikor odaértek a férfi házához és bekopogtak, Thompson kiszólt az ajtón: "Ne jöjjenek be, meztelen vagyok." Powers és Pollis mégis úgy döntöttek, bemennek, de az ajtót kinyitva borzalmas látvány tárult eléjük.

A 19 éves fiatal férfi ijedtségében úgy, ahogy volt, kiszaladt az ajtón és meg sem állt a közeli erdőig. A rendőrök találtak rá, utóbb azt mondta, fürdősóval drogozta be magát, ezért nem emlékszik semmire.

A helyszínelők a szobájában átvágott nyakkal találtak rá a rózsaszín nyakörvet viselő Baileyre, mellette pedig egy pornómagazin feküdt szétnyitva. Egyelőre még vizsgálják a nyomozók, hogy az erőszak után ölte-e meg a szerencsétlen állatot, vagy folytatta-e az aktust a gyilkosság után is, mindenesetre kiderült, hogy a környékbeliek már jó ideje aggódtak a fiatalember mentális állapota miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.