Kéjesen nyújtózik a szépséges modell

Szexi képek: A tengerparton csomagolta ki formás melleit Daria

Akár egy hálós kis top fonja körül a formás idomait, akár a tengervíz simogatja habtestét, mindenképp jól néz ki Daria Werbowy, az ukrán-kanadai modell.

Szexisen nyújtózik Daria Werbowy képgaléria

2011.04.22 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Daria Werbowy élete meglehetősen kalandosan alakult: a lengyelországi Krakkóban született ukrán szülők gyermekeként, de 3 éves korában a család Kanadába emigrált, így kettős állampolgárként él. Hogy még egyet csavarjunk a történeten, a szépséges modell több más mellett elsősorban egy francia divatcég hivatalos reklámarca.

Még csak 14 éves volt, amikor már országos modellversenyt nyert gyermekmodellként, de egy évvel később otthagyta korábbi ügynökségét, mert nagyobb hírnévre tört. Számításait azonban nem találta több váltás után sem, karrierje akkor kezdett csak felívelni, amikor London és Görögország után visszatért Kanadába.

Korábbi ügynöksége egyik vezetője akkoriban indította el saját cégét, Daria követte, és hamarosan a legnagyobb divatmárkák választották a saját arcuknak. Linda Evangelista után ő volt a második modell, aki csillagot kapott a Hírességek sétányán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.