Rosie Jones hívogatóan áll a lombok közt

Szexi képek: Árnyas fák alatt egy meztelen istennő...

Egy gyönyörű és szexi istennő szállt le az Édenkertből - vagy mi kerültünk oda? Akárhogy is, Rosie Jones elkápráztat minden tekintetet, pedig szinte semmit nem is tesz ezért.

Rosie Jones szexi istennőként állt a lombok közt képgaléria

2011.04.14 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Eleinte még kételkedtünk, de egyre inkább meggyőződünk arról, hogy Rosie Jonesból kiváló pszichológus lesz, amikor befejezi az egyetemet. A jó pszichológusra ugyanis odafigyelnek a betegei, mindent megosztanak vele, lelkük legrejtettebb titkát is - és vajon ki tudna ellenállni ennek a csodaszép nőnek, amikor a titkokról faggatózik?

Ám a mi legnagyobb szerencsénkre úgy látszik, drága lehet az az egyetem, mert Rosie újra és újra elvállalja a meztelen fotózást. Persze az is lehet, hogy csak az ügynökség túl sóher és nem fizet neki annyit, hogy az egész éves tandíjra fussa, így aztán a szegény brit diáklánynak mindig el kell vállalnia a következő fényképezkedést.

El sem lehet mondani, mennyire sajnáljuk őt! De vajon mi lesz, ha tényleg leteszi a záróvizsgáját is?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.