Candice Swanepoel megjavult, reméljük, nem örökre!

Szexi képek: Mióta van az angyaloknak ilyen formás mellük?

A kimondhatatlan nevű Candice Swanepoel hétről hétre csak játszik az érzékeinkkel: hol feltárja a meztelen valóságot, hol meg izgató fehérneműben csábít arra, hogy szabadítsuk meg a ruháktól.

Ismét szexi kollekcióban feszít Candice Swanepoel képgaléria

2011.04.20 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Vannak modellek, akiknél annak örülünk, ha megszabadulnak az összes ruhájuktól, és feltárják a pucér valóságot. És vannak olyanok, akiknél bármennyire is vágynánk erre a valóságra, mégis sokkal jobban fel tudják úgy korbácsolni a vágyakat, ha egy-két apró darabot mégis magukon hagynak.

Akkor legalább beindul a fantázia, elképzelhetjük, milyen lehet lassan, érzékien megszabadítani a szexis melltartótól vagy falatnyi tangától...

Nos, Candice Swanepoel ez utóbbi kategóriába tartozik, bár kétségtelen, hogy a topless fotókon is igencsak mutatós.

A mostani gyűjteményben szokás szerint a Victoria's Secret fehérneműiben pózol, de hol érdekel az minket, mikor olyan szemekkel tud nézni, mint valami afrikai ragadozó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.