Az X-Faktor két dobogósa együtt lazult

Képekkel! Bombázók kényeztették Vastag Csabáékat

Nem sok idő jut az X-Faktor óta a pihenésre, így cseppet sem lehet csodálkozni azon, ha Vastag Csaba és Király L. Norbi kis híján elaludt, miközben gyönyörű nők próbálták kényeztetni őket.

Lazulás X-Faktoros módra: Így pihen Vastag Csaba és Király L. Norbi képgaléria

2011.04.21 13:29ma.hu / RedLemon

Vajon mi másra vágyhat az az énekes, akinek első nagylemeze – még ha csak válogatás is – azonnal az eladási listák élére ugrott, több fellépés jut egy hétre, mint ahány napból áll az a hét, a nők meg szinte szétszedik őket? Szakmailag legfeljebb arra, hogy ez a siker még sokáig elkísérje őket, de magánemberként minden bizonnyal egyvalami nagyon hiányozhat, mégpedig egy kiadós pihenés.

A pörgős hónapok után Vastag Csaba és Király L. Norbi úgy döntött, épp itt az ideje, hogy ők is lazítsanak egy kicsit, ezért szabadnapot adtak maguknak és közösen azt tették, ami igazán kikapcsolta őket.

Az X-Faktor aranyérmese és harmadik helyezettje a regenerálódást egy konditeremben kezdték, ahol egészen másfajta fizikai megterhelésnek tették ki magukat, mint a színpadon ugrálva, utána pedig egy laza és egészséges ebéddel pótolták az elvesztett energiákat.

Végül egy alapos masszázsra is jutott még idő, igaz, itt már hiába vették körül a srácokat a gyönyörű masszőrlányok, ők bizony kis híján elaludtak a kezelés közben, amihez egy kézcsinosító manikűr is járt.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Annyira felgyorsult az életünk az X-Faktor óta, hogy nem foglalkozunk szinte semmivel. Rendszerint hajnalban érünk haza, én olyankor már csak arra vágyom, hogy letegyem a fejem és aludjak. Legalább az étkezésemre nem kell külön gondot fordítanom, amióta kapom a zsírégető klub egészséges ételeit.” – árulta el a tehetségkutató győztese, aki nagyon élvezte, hogy végre kipihenhette magát, még ha csak pár órára is.

Jól éreztük magunkat Norbival, mindketten el tudtunk volna aludni masszázs közben. Bármennyire is fontos számomra a küllem, nem sűrűn jártam ilyen helyen, manikűr közben is azt lestem, nehogy meglásson valaki!” – tette hozzá nevetve Csaba, aki egyáltalán nem tartja magát piperkőcnek.

A nagy hajtásban jó volt egy napot pihenéssel tölteni.” – árulta el Norbi, aki nagyon örült, hogy végre egy jót ehetett nyugodtan, rohanás nélkül. „Fontosnak tartottam, hogy a sporton és a szépülésen kívül az étrendünkkel is foglalkozzunk. Remélem, hogy több ilyen napot is össze tudunk még hozni Csabival.” – tette hozzá mosolyogva a különleges hangú énekes.

Még több hír Vastag Csabáról és Király L. Norbiról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.