Búcsút int a gyorskajáknak az X-Faktor győztese

Egy igazán Xtra fődíj: Ebéddel megnyerhető Vastag Csaba!

Ha nem is örökre, de a mindennapokból száműzi a gyorsételeket, útmenti büfékben kapható kész-szendvicseket Vastag Csaba, aki rájött, ezekkel nem bírja a strapát.

Vastag Csaba megkapta az autóját képgaléria

2011.02.14 15:29RedLemon

Benzinkúton bekapott műszendvics, gyorsétteremben belapátolt magas kalóriatartalmú hamburger, útszéli árustól vásárolt és sebtében befalt hot-dog. Ezeknek az ételeknek mond végleg búcsút Vastag Csaba, aki sokat hallott azok szervezetre gyakorolt káros hatásairól élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktató édesapjától, de ugyanúgy ette tovább a silány minőségű készételeket.

Az énekes azonban most rájött, ha nem változtat életmódján, annak súlyos következményei is lehetnek.

Az X-Faktor szívtiprója a győzelem óta egyik fellépésről rohan a másikra, egymást váltják az interjúk, így sokszor csak arra van ideje, hogy valamelyik gyorsétteremben bekapjon valamit.

Egyetemi docens édesapja, Dr. Vastag Sándor, aki élelmiszer- és háztartási anyagismereteket, illetve szerves kémiát oktat a Pannon Egyetemen, már sokszor felhívta fia figyelmét a gyorséttermi ételek káros hatásaira, ám Csaba eddig elengedte füle mellett a megjegyzéseket és továbbra is az egészségtelen ételeket ette.

Fotó: RTL Klub

"Éreztem, hogy ez az életmód lassan tönkretesz. A verseny kezdete óta össze-vissza eszek, ahol tudok, gyorsan bekapok valamit a nagy rohanásban. Mindez a győzelem óta csak fokozódott.

Arra a következtetésre jutottam, hogy ha már pörgős életet élek és bírni akarom fizikailag a rengeteg fellépést, legalább arra kell figyelnem, hogy egészséges ételeket fogyasszak.
" - árulta el az énekes, aki ugyanazon ebéd házhozszállítócég segítségével változtat most táplálkozási szokásain, amelynek Falusi Mariann is köszönheti, hogy jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg és egészségi állapota is sokat javult.

Csaba életmódváltása ráadásul másokra is jó hatással lehet, ugyanis havonta egy szerencsés rajongót sorsolnak ki, akinek megadatik a lehetőség, hogy a sármos énekessel költsön el egy egészséges ételekből álló vacsorát.

Egyvalaki pedig magát Csabát kaphatja meg fődíjként, ugyanis a legmázlistább rajongó elkísérheti az énekest turnézni, a backstage-ben állva megismerheti a kulisszák mögötti világot, és megtapasztalhatja, hogyan telnek Mr. X-Faktor mindennapjai.

Még több friss hír Vastag Csabáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.