Zsarolta Évát a villadoki?

Visszafele sült el a bosszú, ezért kellett Lacinak mennie?

Kiesése után különös dolgot fedett fel Gigi: úgy tudja, a nyomozóirodát működtető Laci a beszavazása előtt már minden addigi játékost alaposan leinformált, és zsarolta őket.

Képekben a villa dokija, VV Laci! képgaléria

2011.04.08 11:29ma.hu

Különös események rengetik meg újfent a már többször megvádolt ValóVilágot, ezúttal Laci váratlan távozása ad alapot az összeesküvés-elméleteknek.

A valóságshowt már korábban is érték olyan vádak, amelyek szerint a nézők számára láthatatlan kezek mozgatják a szálakat, és a játékosok talán tudtukon kívül, de az is lehet, hogy nagyon is tudatosan asszisztálnak a színjátékhoz. Az RTL Klub érthető módon ezeket a felvetéseket igyekszik csírájában elfojtani, de amíg efféle showműsorok léteznek, addig a gyanakvás is élni fog.

De mi történhetett most? Miért adta fel Laci a versenyt akkor, amikor 4 hónapot végigküzdött és alig több, mint egy hónapot kellett volna még átvészelnie? Ráadásul úgy, hogy még soha nem volt párbajon?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

Amikor Gigi kiesett a játékból, elárulta, hogy Laci mindenkinek utánanézett, mielőtt beköltözött a villába, és többször emlegette, hogy Éváról tud valamit, de majd egy párbajon fog kiteregetni.

Küzdelme érthető: a villalakók minden lehetséges alkalommal megpróbálták hazaküldeni Évát, de a párbajokról mindig győztesként tért vissza, legutóbb Gigit győzte le, ráadásul az utolsó percekben tudta a javára fordítani az állást.

A napokban jelent meg egy igen félreérthetetlen fotó a törtető lányról, lehet, hogy Laci is ezt akarta kiteregetni - de lehetősége már nem volt rá, tegnap végleg elhagyta a villát. Lelki problémákra, megoldandó pszichés dolgokra célzott a bejelentésekor, de a csatorna ígérete szerint csak ma este derül ki a tényleges ok.

Ha hangot adunk a kételyeknek, akkor viszont nem nehéz előhúzni azt a verziót, hogy Laci a fenyegetőzéseivel és a burkolt zsarolásával szabályt sértett, ezért kellett egy színjátékot bemutatni és úgy "kiírni" őt a játékból, hogy ne lepleződjön le a csatorna.

Ha nem fenyegetőzött volna, nem hangoztatja annyit az utóbbi napokban, hogy egy hatékony támadást tervez Éva ellen a legközelebbi lehetséges párbajon, akkor talán tovább maradt volna játékban? Erre a kérdésre a választ sosem tudjuk meg, de talán az kiderül, hogy Laci rosszullétéhez mennyiben volt köze a lelkét nyomó titkoknak.

Még több hír a ValóVilágról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.