A dzsungelhét kegyetlen próbákat hoz

Videó: Éva bepánikoltt: "Úristen, ez mászik!"

Kemény próba elé állítja a villalakókat a dzsungelhét, talán most először fordulhatott meg Éva fejében az a kósza gondolat, hogy inkább maradt volna kinn. De legyőzte félelmeit.

Megkezdődött a ValóVilág dzsungelhete képgaléria

2011.04.06 14:29ma.hu

Első ránézésre még örültek a villalakók a hirtelen betelepített dzsungelnek, és a névre szóló pólók is elnyerték tetszésüket, de azt már nehezebben viselték, hogy egész héten csak rizst és száraz babot ehetnek, a finomabb és tartalmasabb falatokért keményen meg kell küzdeni.

Az sem dobta fel őket túlzottan, hogy a dzsungelben nincs hova menekülni a vihar elől, így aztán még egyszer utoljára jól belakmároztak, és a szerencsére bízták magukat.

Az első napon még lelkesen kergették a csirkéket, de a szárnyuk alatt talált hét kulcsból egyik sem nyitotta azt a ládát, amiben az élelem volt, a zár valódi nyitjával az egyik szárnyasnak sikerült meglépnie, így hétfő este éhesen kellett álomra hajtaniuk a fejüket.

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)


A tegnapi nap viszont új reményeket hozott: a nézői szavazatok alapján Éván múlott, hogy jut-e nekik valami finomság estére. A Törtető nagy elszántsággal látott neki a bátorságpróbának, amelyet ha kiáll, finom falatokat hozhat a ValóVilág lakóinak tányérjába, de ha elbukja, bizony megint csak a korgó gyomor hallatszódhat éjjel.

A bátorságpróbán Évának egymás után kellett öt különböző edényből átköltöztetnie mindenféle csúszómászót és rovarokat, ezekért kapta meg az ételre váltható korongokat - ahány korong, annyi adag élelem.

A kígyóval gond nélkül megbirkózott, mi több, kifejezetten "aranyosnak" minősítette a kezében tekergőző hüllőt, ám a következő próbánál bizony veszélybe került a többiek vacsorája. Éva ugyanis sok mindent elvisel, de a csótányoktól valósággal irtózik - és pechjére épp a csótányos edényben volt duplán a korong.

Éva sikított, ordított, össze-vissza ugrált, néhány csótányt sikeresen ki is engedett az üvegből, de végül egy példányt mégiscsak sikeresen átköltöztetett, a patkány, a béka és az angolna után pedig újra erőt vett magán és bár az üvegkockáig vezető út felében inkább kergette, mint vitte a csótányt, jogot szerzett az utolsó korong kivételére is.

Később elmondta, az hajtotta, hogy korábban Anikó és Gigi maximálisan odatették magukat a feladatokba, és a büszkesége nem engedte, hogy megfutamodjon. A lakók végül este egy-egy sült csirkecombot ehettek a Törtető lány kitartásának köszönhetően.

Még több hír Éváról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.