Az utolsó percekben fordult a kocka

VV-párbaj: Éva hangereje legyőzte Gigi szerelmét

A ValóVIlág4 egyik legkeményebb párbajának lehettek a tanúi a nézők vasárnap este, és nemhogy az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogyan végződik, de a mérleg az utolsó percekben billent Éva javára.

A 8. kihívás pillanatai: Éva Gigit viszi párbajra képgaléria

2011.04.04 09:29ma.hu

"Az igazság tudott győzni" - kommentálta Éva a ValóVilág villájának kapujában, amikor már tudta, hogy a vasárnap esti párbaj az ő győzelmével végződött. 130 nap után Gigi búcsúzott a játéktól és egy időre két, számára nagyon fontos személytől is, akik közül az egyik, Jerzy a kortesbeszédében épp a lány őszinteségére próbált apellálni. Nehéz ítéletet mondani, és igazából nem is feladatunk, hogy megítéljük, ki mennyire volt őszinte vagy mennyire igazságos az eredmény, az biztos, hogy ezúttal tényleg nagyon nagy összecsapást láttunk, ami minden egyes percben izgalmakat tartogatott. A műsor kezdetétől hosszú ideig Gigi vezetett, nem is kis fölénnyel: folyamatosan 10 százalékkal magasabban álltak az ő szavazatai, mint Évának, az előny nagyjából akkor ingott meg, amikor a már kiesett villalakók elmondták, ők kit szeretnének továbbra is a villa falain belül látni. Akik látták a szerda esti kihívást, jól emlékezhetnek Gigi mondatára, miszerint ezt a párbajt még az űrben is hallani fogják, ott szó nem lesz, csak ordibálás. A testvérpár "fele" nem sokat tévedett, még akkor sem, ha a stúdióban végül a körülményekhez képest még akár udvariasnak is mondhatjuk a viselkedését. Éva azonban hozta a szokott formáját, nem sok lehetőséget hagyott Giginek, hogy kifejtse válaszait, ahol csak tehette, közbevágott és kiabált, nem csoda, ha az ex-villalakókkal ellentétben a jelenlegiek közül többen várták vissza a csendes és mindig mosolygós Gigit.

Fotó: ValóVilág (A kihívás képei a galériában: KATT a képre!)


A párbaj során a szembenálló felek visszanézhették, melyik villalakóval milyen jellegzetes pillanataik voltak, számos kellemes és kevésbé kellemes emléket idéztek fel bennük a műsor szerkesztői, és persze a nézők is egyfajta "esszenciát" kaptak a két lányból, akik elszántan küzdöttek a visszajutásért. Amikor a fantomképek felfordítása előtt megjelentek a szavazatarányok, nagy meglepetés volt, hogy a végső eredmény szó szerint az utolsó percekben átfordult, és amikor kiderült, melyik kép melyik lányt takarja, akkor vált nyilvánvalóvá: Éva rajongótábora húzott bele jobban a finisben. A törtető lányra csak egy egyszemélyes fogadóbizottság várt Alekosz személyében, Jerzy, Béci és Laci nem látványosan, de azért határozottan nem vett tudomást a jelenlétéről. Sok minden megváltozott ezen az estén, Gigi szülei örülhetnek, mert ők attól tartottak, a testvérek megosztják egymás közt az esélyeket, így viszont Béci akár a fináléig is viheti a játékot, Alekosz öröme azonban nem a győzelemmel, hanem titkos szerelme visszatérésével függ össze. A jól ismert római bölcsesség szerint a szerelem mindent legyőz. Ha ez igaz, akkor létezik, hogy Alekosz viszonzatlan szerelme egymagában is erősebb, mint Gigi és Jerzy forró érzelmei?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.