Igazmondás meglepetésekkel

VV-Éva: Alekosszal a szexet is elképzeltem volna!

Igazmondó órát tartottak a villalakók, a téma ezúttal a villán belül kialakuló kapcsolatok, illetve azok lehetősége volt. A hintában ülve meglepő dolgokat árultak el a versenyzők!

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak képgaléria

2011.03.28 14:29ma.hu

Veszélyes dolog az igazmondó hintába ülni a ValóVilág villájában, mert olyankor nincs helye a mellébeszélésnek, a taktikázásnak, egyetlen szabály van csak: őszinteség mindenáron.

A lakók most a párkapcsolatokról kérdezgették egymást, és különös dolgokra derült fény, elsősorban arra, hogy sokakat vagy csak a civil párkapcsolatuk akadályozott meg abban, hogy valódi, lepedőcsatában gazdag akciókat hajtsanak végre a bentlétük alatt, vagy pedig a többségnek nagyobb a szája a kelleténél.

Ez utóbbival vádolták meg például Bécit, aki már nem először jelentette ki, hogy csak Adri gátolja meg abban, hogy az összes lányt az ágyába vigye. „Én lennék a villa Casanovája” – jelentette ki, majd elkezdte sorolni, hogyan is képzeli mindezt.

Dikát simán megcsináltam volna, Zsuzsit is lenyugtattam volna és nem kellett volna dobálnia a narancsokat. Zsófi olyan kis ölelkezős volt, Évát meg már csak kíváncsiságból is kipróbáltam volna. Anikót meg sírásig…

És ha mindezen túljutott, biztosan nem unatkoztunk volna, miközben azt nézzük, a csajok hogyan borulnak ki egymás után, hogyan nő a feszültség közöttük, ahogy azon megy a harc, hogy Béci aznap este épp kinél alszik – álmodozott a testvérpár fiútagja.

Alekosz is hasztalanul próbálta lehűteni a lelkesedését: „Nem megy az olyan könnyen, láttad, én is mennyit próbálkoztam!

Fotó: valovilag.hu (További képek a galériában)


Az azonban érdekes volt, hogy Laci és Anikó tulajdonképpen kölcsönösen egymásra vallottak, Lacinak a rosszkislány „úgy, ahogy van, jó csaj”, első percben megfogta őt a csábító tekintete és a szexuális kisugárzása, és csak azért nem kezdett ki vele, mert a szexen túl ő valódi párkapcsolatról álmodozik, és nem hinné, hogy egy 22 éves lánynak kellene egy majdnem duplaannyi idős pasi.

Ám nem sokkal később Anikó megdöbbentő vallomást tett: bár fizikailag Béci mozgatja meg a fantáziáját, ha hosszabb távra tervezne, akkor a villalakók közül biztosan Lacit választaná!

A legnagyobb meglepetést Éva okozta, főleg Alekosz számára, miután bevallotta, hogy bár testileg ő is Bécire bukik, szavai szerint „használná őt”, de leginkább annak örülne, ha össze lehetne gyúrni a testvérfiú külsejét Alekosz belsőjével.

De mivel ez lehetetlen, döntenie kellett, és kijelentette, erőteljesen hangsúlyozva, hogy csakis abban az esetben, ha nem lenne párkapcsolata, akkor Alekosszal egy csók biztosan elcsattant volna, de akár még a szexet is elképzelhetőnek tartaná.

A hősszerelmes görögnek – aki továbbra sem tud az ellene szerveződő párkereső showról – több se kellett, kijelentette, hogy ez így tökéletesen rendben van, 6 hete maradt rá, hogy dolgozzon az ügyön, ez új fejlemény számára, most kitűzte az újabb célt, mert mégiscsak van remény.

De vajon tényleg van-e 6 hete még, vagy Évát ezen a héten elveszíti?

Még több hír a ValóVilágról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.