Haza sem engedik a villából?

Videóval! Győzike kereshet Alekosznak nőt

Könnyen lehet, hogy Alekosz tovább marad a valóvillában, mint ameddig eredetileg tervezte: a párkereső show - amiről még mindig nem tud semmit - ugyanitt folyhat.

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak képgaléria

2011.03.23 11:29ma.hu

Azon már senki nem lepődik meg, ha valaki azt mondja, Alekosz lehet az utolsó, aki elhagyja a villát, kezében a ValóVilág fődíjával. Az okostojás volt az első lakó a luxusbörtönben, és nemcsak játékostársai tartják őt a legdominánsabbnak, de a különféle internetes fórumokon is az ő győzelmét vetítik előre a legnagyobb számban.

Ám az már újdonság lehet, hogy „merénylet” készül ellene, persze jó értelemben véve. Már elkészült a Szerelem a legfölsőbb szinteken című következő valóságshow reklámfilmje, amelyben a villa mókamestere, Olivér toborozza a 18-60 év közötti nőket – nem véletlenül pont őket, Alekosznak ebben az igen széles korosztályban bárki szóba jöhet.

A show alapötlete hasonlít arra, amit már Benkő Dániel és Delhusa Gjon is végigcsinált, de lesznek benne váratlan elemek is, erre maga Olivér a garancia.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

A legváratlanabb például mindjárt az, hogy miközben már javában zajlik a promóció, Alekosznak a leghalványabb fogalma sincs mindezekről.

A villában már gyakorlatilag az összes élő nőre rámozdult, de ezidáig csak a visszautasítás jutott osztályrészéül, és mivel a népszerűségi mutatók szerint sokáig kell raboskodnia a luxusbörtönben, viszont az udvarlás szó szerint a lételeme, adta magát az ötlet, nő kell neki. Az meg külön jó, ha minderről a nagyközönség is percről percre értesülhet.

Édesanyja szerint Alekosz soha ilyen jól nem érezte még magát, mint a villában, valósággal otthonának tekinti a házat, épp ezért a műsor helyszíne sem változik a VV4 után – állítja az Új Ász egy titkos informátorra hivatkozva.

Csakhogy akkor már Alekosz lesz a főkakas, és szinte a kisujját sem kell mozdítania, az önként jelentkező tyúkokat az RTL Klub készen szállítja le neki. Na jó, nyilván vannak benne anyagi megfontolások is, de a lényegen ez nem változtat.

Miközben pedig Olivér a háttérből irányítja majd a dolgokat, a változatlan struktúrájú műsort – naponta egy összefoglaló, plusz egy „belevalóbb” változat késő este – nem más, mint a reality showban igencsak nagy gyakorlatot szerzett Győzike fogja vezetni.

Olvasson ITT még többet Alekoszról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.