Showban keresnek nőt Aleknak

Videó: Nőt akarok! - Alekosz Benkő Dánielt utánozza?

Feleségkereső show-t indítanak Alekosznak, bár ő erről még mit sem sejt. Lehet, hogy így könnyebben egymásra találnak álmai nőjével?

Éva és Alekosz kecskét adományozott az ovisoknak képgaléria

2011.03.19 10:29ma.hu

Amióta beköltözött a ValóVilág villájába, gyakorlatilag az összes nőt megkörnyékezte már, és büszke is udvarlási tudományára, olyannyira, hogy a minap a bókversenyben még Gigit is nullára pontozta, „szakmai kérdésekben nem vitatkozom” felkiáltással.

Ám hiába mondta Giginek még az első napokban, hogy mennyire különleges, hiába dicsérte meg Anikó selymes bőrét, hiába ostromolja kitartóan Évát, de próbálkozott az azóta kiesett Zsófinál és Ildikónál is, nem beszélve a villában időről időre megforduló alkalmi vendégekről, valami mégsem klappol, az okostojás nem jutott nőhöz már lassan négy hónapja.

Éva és Alekosz a nagyszokolyi ovisoknak adta a két kecskét (További képek a galériában)


Az RTL Klub szerkesztőgárdája viszont úgy döntött, lendít Alekosz ügyén, és anélkül, hogy a hősszerelmes tudna róla, máris elkezdődtek a szervezkedések a háttérben. Egy valóságshow van készülőben, az okostojás hölgyrajongói jövő héttől már jelentkezhetnek, ha úgy érzik, ideális párjuk lennének Alekosznak.

A csatorna rendszeres nézői emlékezhetnek rá, hogy korábban hasonló módon keresett már feleséget Benkő Dániel és Delhusa Gjon, ám a mostani helyzet abból a szempontból speciális, hogy épp a főszereplő nem tud róla.

A csapat viszont vállalja a kockázatot, sőt, a villa mókamestere, Olivér máris elkészítette a feleségjelölteknek szóló felhívást. Nem véletlen, hogy épp ő: részben tőle származik az új show ötlete.

Nagyon kemény lesz!” – mondta a Fókusz kamerája előtt, megszellőztetve, hogy unatkozni biztosan nem fog senki, olyan helyzeteket készítenek elő. „Mindig, minden körülmények között” – hangzik a szlogen.

Alekosz szüleinek egyáltalán nincs ellenére, hogy fiuk akár így találjon menyasszonyt magának, a lényeg, hogy valahogyan találjon, mert édesanyja már nagyon szeretne unokázni.

Olvasson még többet Alekoszról, ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.