Tragédiába torkollt a vagánykodás

Brutális videó csak felnőtteknek: lefilmezte a halálát...

Súlyos tragédiába torkollott pár romániai fiatal bulija egy autóban, miközben végig működött a videókamera. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!!

2010.12.23 17:29manna.ro

Súlyos tragédiába torkollott pár romániai fiatal bulija egy autóban.

Miközben bömbölt a kocsiban a manele, nagy kurjongatások közepette a sofőr is be szerette volna mutatni tudományát, ezért ficánkolósra vette a figurát.

Őrült módon kívülről előzött meg egy másik személyautót úgy, hogy ráhajtott az aszfalt melletti törmelékes részre, ahonnan nem tudott visszahajtani a saját sávjára, hanem átcsúszott az ellentétes irányú sávra is, ott pedig frontálisan nekiütközött egy szabályosan haladó kamionnak.

Az anyósülésről készült felvételek alapján a kocsi többször is átfordult a tengelye körül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.